dimecres, 23 de març del 2011

Callejeros-Viajeros

Segur que has vist més d'una vegada el programa de "Callejeros Viajeros", doncs ara tens l'oportunitat de veure el reportatge que van fer des del Sàhara! Opina en el nostre bloc sobre el vídeo!

5 comentaris:

  1. nunca m'ha agradat veure aquestes coses,és como que hem donen 'pena' per que son de tants que no tenen cada dia per menjar, roba,enfermetats tots el dias,morts..i dona llàstima per que nosaltres estem tan bé i ells no paren de patir..

    ( volies aixo,o que parlaram de un altra cosa? )

    ResponElimina
  2. bueno a yo mhadonat molta llastima per que no tenen casi res pero nosaltres tenimcoses que ells notenen. Tenen que viure en cases de fanga i sobretot tenen camps de refugiats pero perque esdiu el muro de la verguenza i perque teni en bombes i cables prque no puguisin entrar

    ResponElimina
  3. Núria, Cris, bona feina, aquesta era la idea!

    ResponElimina
  4. Yo veig que aquesta gent viu amb unes condícions infrahomanes,no tenen recursos per poder tenir una casa en condícions.I viuen rodetjats de mines, bombes. Aixó es una cosa que tendria que canviar i tumbar-se el mur.

    ResponElimina
  5. Hem fan molta pena sincerament, no m'hagradaria veure a ningu així, que mal está repartit el mon es lo que diu la meva mare quan veu aquestes coses. Tanta misèria i sense higiene ni res, les coses tendrien que cambiar i que fos igual per a tots, una ajuda.

    ResponElimina