dimarts, 8 de febrer del 2011

3a TASCA. 10/02 - 20/02

Per realitzar aquest tasca heu de pitjar sobre l'enllaç que hi ha a sota, llegir-lo i treure les idees principals en un resum. Després podeu penjar un comentari expressant la vostra opinió de l'article.
http://ca.wikipedia.org/wiki/S%C3%A0hara_Occidental

Ànim!!

10 comentaris:

  1. melisa, es molt dificil. hiha que fer un resum de tota la pagina?:O

    ResponElimina
  2. Davinia, solament l'has de llegir (tota la pàgina) i a partir de les idees principals escriure'n un resum. Ànim, que no és tan difícil com pot semblar en un principi.

    ResponElimina
  3. el Sahara occidental es un territori del nord-oest d'África.
    En el 2004 tenía una extensió de 266.000 km² i una població d'uns 270.000 habitants.
    La capitalés El Aaiún on s'agrupa la majoria de la població.
    El Sahara es un dels territorismés disperso del món.El Sahara es troba a la lista de les Nacions Unides de territoris no autonoms.
    els primers habitants foren pobles de raça negra,a mitjan segle XIX comisaris espanyols visitaren el Sahara El temor a una colonitzacion anglesa feu que en 1884-1885
    El 1900 hi foren fixades les fronteres pels governs espanyol i francès.
    El 1958 el Sàhara esdevingué província espanyola.
    El 14 de novembre de 1975, el govern espanyol es retirà del territori, que fou repartit entre el Marroc i Mauritània, a través de l'acord de Madrid.
    la població autòctona,hi proclamà la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD).
    L'any 1979, Mauritània renuncià als seus territoris.
    ECONOMIA:
    és incipient, la major part dels seus habitants subsisteixen de la pesca dels vegetals marins, les fruites de les palmeres i en part de la ramaderia,el Sahara, es va convertir en un dels primers productors d'aquest compost.


    Està bé així? No lo he ententido bien pero algo sí. :)

    ResponElimina
  4. Lucia, com hem parlat a classe, aquesta part l'has de fer en paper.

    ResponElimina
  5. Lucia, és molt difícil que hi hagi faltes si ho has copiat. Per favor, quan escrigus al bloc fes també els comentaris en català. Gràcies.

    ResponElimina
  6. ja he fet el resum, la veritat és que és molt llarg i una mica difícil de fer un resum, però m'ha agradat llegir-lo ^ ^. podem fer una portada d'aquest treball? si podem, que posem?

    ResponElimina
  7. Nuria, per un costat, dir-te que segur que has fet una bona feina amb el resum, i per una altra m'alegra que la informació hagi estat del teu interès.
    I tant que podeu fer una portada del treball. Pots triar el títol que tu vulguis, com ara "Recerca sobre El Sàhara Occidental", etc. Fins demà, que sí que hi ha classe!!

    ResponElimina
  8. Ja e fet el resum, i la veritat esque es bastant llarg m'han agradat més les altres tasques que no aquesta.

    ResponElimina
  9. Iris, quan fas un treball és normal que unes parts siguin més interessants que no unes altres, però el més important és que hagis après coses noves. Ha estat així?

    ResponElimina